Waarom Viadict?

In het aanbod van dienstverleners onderscheidt Viadict zich door de nuchtere en resultaatgerichte aanpak. Naast diepgaande kennis van ICT oplossingen hebben wij de overtuiging dat techniek nooit leidend mag zijn. We werken vanuit de vraag “wat hebt ú nodig om uw werk goed te kunnen doen”, los van de vele mogelijkheden die de diverse ICT leveranciers bieden. Wij richten ons op het halen van resultaten die voor u en uw klant waarde toevoegen.

Daar waar ICT innovatie nieuwe kansen biedt, zal Viadict deze aan u voorleggen. We leveren daarbij inzicht in de impact op uw organisatie en de te verwachten verbeteringen.

 

Een ICT oplossing is pas effectief als het geaccepteerd wordt. Viadict richt zich op het realiseren van gedragen oplossingen, zowel bij uw management als bij uw gebruikers en bij uw klant. Wij spannen ons in om resultaten en kennis te borgen in úw organisatie.

 

Viadict heeft vele jaren ervaring met ICT-gerelateerde uitdagingen binnen waterschappen, gemeenten en het MKB. Ook beschikt Viadict over een uitgebreid netwerk met brede en diepe expertise.

Cases

Onderwijsadministraties Het samenvoegen van de onderwijsadministraties ...Lees meer

Document Management Systeem De invoering van een zaakgericht Document M...Lees meer
Viadict
Pommerse Bocht 21
9642EA Veendam
tel. 06 - 2936 9099
info@viadict.com
KvK nr. 01172168 linkedin